AnaSayfa / Genel / Kahve falında odunla kovalanmak

Kahve falında odunla kovalanmak

Kahve falında odunla kovalanmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında odunla kovalanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında odunla kovalanmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan odun görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında odun kaşık görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında odun biçmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çuval odun görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaş odun taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında odun tutuşturmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında evde odun görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir