AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kaşık görmek

Kahve falında odun kaşık görmek

Kahve falında odun kaşık görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında odun kaşık gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında odun kaşık görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında paslanmış kaşık görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, hayırlı kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında siyah kaşık görmek her daim temkinli olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çatal kaşık satmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik kaşık görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında altın çatal kaşık görmek öz güveninin yerine geleceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında bir kaşık su görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir