AnaSayfa / Genel / Kahve falında oduncu görmek

Kahve falında oduncu görmek

Kahve falında oduncu görmek şifa edineceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında oduncu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, konforunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında odun vermek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ince odun görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan odun görmek büyük tartışmalara gireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odunla adam öldürmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu odun görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odun közü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden odun toplamak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir