AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun vermek

Kahve falında odun vermek

Kahve falında odun vermek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında odun vermek gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Kahve falında odun yığını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ateş ve odun görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gürgen odunu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe odun atmak yaşam sevincinin geri geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalet eder.

Kahve falında odun kucaklamak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında toplu odun görmek kafasının sakinleşeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Kahve falında büyük odun görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun bölmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir