AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişah tahtı görmek

Kahve falında padişah tahtı görmek

Kahve falında padişah tahtı görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, imkânsızı başaracağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında padişah tahtı gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında padişah tahtı görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında tahtta oturmak tatsızlıkların sona ereceğine, zenginlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında altın taht görmek sevdiğine kavuşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında boş taht görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kral tahtı görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında taht görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin padişah olduğunu görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında padişah ve şehzade görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir