AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun yarmak

Kahve falında odun yarmak

Kahve falında odun yarmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun yarmak gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında odun yarmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yardimci olmak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileye yardim etmek elindekileri kaybedeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Kahve falında karnını yarmak kazancının yerine gelmesine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi yarmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağı yarmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını yarmak yeni kısmetlere nail olacağına, çok büyük bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı yarmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir