AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu odun görmek

Kahve falında toplu odun görmek

Kahve falında toplu odun görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında toplu odun gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Kahve falında toplu odun görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Kahve falında toplu adam öldürmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında toplu iğne kusmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında altın toplu iğne görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu iğne almak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine toplu iğne vermek herkesin rahat edeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabaları toplu görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu yolculuk yapmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir