AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kırmak

Kahve falında odun kırmak

Kahve falında odun kırmak kötü ve zor günler geçireceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, aile hayatının bozulacağına, hasret ve özlem gidereceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında odun kırmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında odun kırmak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kuru odun kırmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında odunla soba yakmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaşamının uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve odun taşımak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına inanılır.

Kahve falında odun biçmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birini odun keserken görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalettir.

Kahve falında bir sürü odun görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir