AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun görmek

Kahve falında odun görmek

Kahve falında odun görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bir bebek sahibi olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odun gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Kahve falında odun yükü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında gürgen odunu görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın içinde odun görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meşe odun görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında odun getirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odun vermek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odunla soba yakmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş ve odun görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir