AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun getirmek

Kahve falında odun getirmek

Kahve falında odun getirmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun getirmek gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Kahve falında dağdan odun getirmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında odun getirmek bazı konularda konuşulacağına, maddi imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında eşekle odun getirmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet eder.

Kahve falında eve odun getirmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yemek getirmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında eve misafir getirmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve yumurta getirmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olurken salavat getirmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir