AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun dağıtmak

Kahve falında odun dağıtmak

Kahve falında odun dağıtmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, daha güzelleşeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun dağıtmak gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Kahve falında odun dağıtmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meşe odun görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden odun almak moralsiz ve düşünceli olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ceviz odunu görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında odun ateşi söndürmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, solan yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan odun toplamak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odunlarla ateş yakmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına delalettir.

Kahve falında ormandan odun kesmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir