AnaSayfa / Genel / Kahve falında odayı kirli görmek

Kahve falında odayı kirli görmek

Kahve falında odayı kirli görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, arzuların gerçekleşeceğine, yiyip içeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odayı kirli gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında kirli oda görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, şansının artacağına işarettir.

Kahve falında odayı kirli görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet eder.

Kahve falında kirli odayı temizlemek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine alamet eder.

Kahve falında oda süpürmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işarettir.

Kahve falında odaya kapatmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni yatak odası takımı almak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın yerini değiştirmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında odada ateş yakmak o kapıyı kapatacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir