AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya kapatmak

Kahve falında odaya kapatmak

Kahve falında odaya kapatmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kafasının da rahat edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odaya kapatmak gördüyseniz:

  • Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Kahve falında oda kapısını kapatmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bir odaya kapatılmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında odaya kapatılmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında odaya kapatmak kısmetinizin açılacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oda numarası görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında odadan çıkmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk oda görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir