AnaSayfa / Genel / Kahve falında odasının yandığını görmek

Kahve falında odasının yandığını görmek

Kahve falında odasının yandığını görmek küslerin ve dargınların barışacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odasının yandığını gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında yatak odasının yandığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında evin odasının yandığını görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında odasının yandığını görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ticaret hayatına atılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın düşüp yandığını görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında çatı yandığını görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba evinin yandığını görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünün yandığını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında camiinin yandığını görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir