AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünün yandığını görmek

Kahve falında başkasının yüzünün yandığını görmek

Kahve falında başkasının yüzünün yandığını görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yüzünün yandığını gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Kahve falında birinin yüzünün yandığını görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün yandığını görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünün yandığını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün güneşte yandığını görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin yüzünün yandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Kahve falında yüzünün güneşten yandığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun yüzünün yandığını görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir