AnaSayfa / Genel / Kahve falında at tepmesi görmek

Kahve falında at tepmesi görmek

Kahve falında at tepmesi görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at tepmesi gördüyseniz:

  • Atacağınız adımları herkesle paylaşmanız gerekmiyor.

Kahve falında atın teptiğini görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında at teptiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at tepmesi görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulur.

Kahve falında tevbe suresi görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, istediği gibi hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında tehlil görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında tetanoz aşısı görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında eşek tepmesi görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tetris görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir