AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlil görmek

Kahve falında tehlil görmek

Kahve falında tehlil görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tehlil gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında tevbe suresi görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teoman görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında horon teptiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Kahve falında teyyare böceği görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tetanoz olduğunu görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında tetanoz aşısı görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında at tepmesi görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet eder.

Kahve falında günah işleyip tevbe etmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir