AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada su görmek

Kahve falında odada su görmek

Kahve falında odada su görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bir daha kopmayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odada su gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Kahve falında oda içinde su görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında su görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odayı su basmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında su dolu oda görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında odanın içinde su görmek hayatının karışacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine yorulur.

Kahve falında odanın su bastığını görmek uzak bir yola gidileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odada su görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yatak odasını su basmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir