AnaSayfa / Genel / Kahve falında odanın içinde su görmek

Kahve falında odanın içinde su görmek

Kahve falında odanın içinde su görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, koyu muhabbette kalacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında odanın içinde su gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında oda içinde su görmek yaptığı hataları düzelteceğine, haram mala işaret etmektedir.

Kahve falında odanın içinde su görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına inanılır.

Kahve falında odanın içinde havuz görmek çok hayırlı şeylere, şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında oda içinde oda görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işaret eder.

Kahve falında oda içinde klozet görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine tabir olunur.

Kahve falında odanın içinde duman görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde odalar görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odanın içinde tuvalet görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, kalp kıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir