AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada banyo yapmak

Kahve falında odada banyo yapmak

Kahve falında odada banyo yapmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet eder.

Kahve falında odada banyo yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında odanın içinde banyo yapmak fal sahibinin yalnızlaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında odada banyo yapmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında oda yapmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında eve oda yapmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında odaya tuvalet yapmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, inancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çişini odaya yapmak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odaya boya yapmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında odaya çiş yapmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir