AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda yapmak

Kahve falında oda yapmak

Kahve falında oda yapmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hasret içinde kalacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayırlı yollara gireceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında oda yapmak gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Kahve falında çişini odaya yapmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oda yapmak kazancın yarı yarıya artacağına, çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında odaya büyük abdestini yapmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında odaya tuvalet yapmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında odaya çiş yapmak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında odayı badana yapmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında eve oda yapmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında odaya tuvaletini yapmak her anlamda feraha kavuşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir