AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya boya yapmak

Kahve falında odaya boya yapmak

Kahve falında odaya boya yapmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Kahve falında odaya boya yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Kahve falında odaya boya yapmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi boyalı oda görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil boyalı oda görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı boyalı oda görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyalı oda görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sadaka ya da zekat vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin odasını boyatmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet eder.

Kahve falında odanın boyandığını görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz boyalı oda görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir