AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kapılı oda görmek

Kahve falında iki kapılı oda görmek

Kahve falında iki kapılı oda görmek yarar sağlamayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, kısmetin kapanacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Kahve falında iki kapılı oda gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında kapısı olmayan oda görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında oda kapıları görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında oda kapısını açmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz oda kapısı görmek en pahalı evlerde oturacağına, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Kahve falında oda kapısı açmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında oda kapısını kapatmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında oda kapısı görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, yaşamdan istediklerini alacağına yorulur.

Kahve falında iki kapılı oda görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir