AnaSayfa / Genel / Kahve falında öbür dünyayı görmek

Kahve falında öbür dünyayı görmek

Kahve falında öbür dünyayı görmek daha pozitif biri olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öbür dünyayı gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında öbür dünyayı görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında öbür dünyadan haber almak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında öbür alemi görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine inanılır.

Kahve falında öbür tarafa gitmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, insanlardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öbür dünyada sorgulanmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında öbür tarafı görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında öbür dünyada olmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, mal edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir