AnaSayfa / Genel / Kahve falında öbür dünyadan haber almak

Kahve falında öbür dünyadan haber almak

Kahve falında öbür dünyadan haber almak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, yeni bir yol çizileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında öbür dünyadan haber almak gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Kahve falında öbür dünyadan haber almak daha çok dünya malı edineceğine, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öbür dünyada olmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendini öbür dünyada görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öbür dünyada sorgulanmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında öbür dünyadan çağrılmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dünyada olmayan meyve yemek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulur.

Kahve falında dünyada tek kaldığını görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyada olmayan bir hayvan görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir