AnaSayfa / Genel / Kahve falında nurlu adam görmek

Kahve falında nurlu adam görmek

Kahve falında nurlu adam görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nurlu adam gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına inanılır.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına inanılır.

Kahve falında nurlu adam görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü bir kadın görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında nurlu bir ışık görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nur yağdığını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir