AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü olmak

Kahve falında nur yüzlü olmak

Kahve falında nur yüzlü olmak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, prestij sahibi olunacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü olmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları içerisinde farklı şanslar barındırıyor.

Kahve falında nur yüzlü ihtiyar görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü nurlu görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur yüzlü olmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında nur yüzlü insanlar görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında birini nur yüzlü görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, stresini atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir