AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü görmek

Kahve falında nur yüzlü görmek

Kahve falında nur yüzlü görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işarettir.

Kahve falında nur yüzlü gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında nur yüzlü dede görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında nur yüz görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü insan görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek itibarını zedeleyeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü nurlu görmek günahların af olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü bir kadın görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yanlış işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında birini nur yüzlü görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde nur görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir