AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah nur görmek

Kahve falında siyah nur görmek

Kahve falında siyah nur görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ayaklandıracağına delalettir.

Kahve falında siyah nur gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında siyah nur görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında nurlu bir ışık görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü erkek görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü birini görmek yüzlerin asılacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur dağı görmek zor ve stresli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nur topu gibi erkek bebek görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet eder.

Kahve falında nur yağdığını görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir