AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohutlu pilavı görmek

Kahve falında nohutlu pilavı görmek

Kahve falında nohutlu pilavı görmek gelirinin daimi olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, umutlarının söneceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu pilavı gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında nohut pilav yemek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Kahve falında nohutlu pilav görmek kötü sözler duyacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında nohutlu pilavı görmek işinde terfi alacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında pilavlı nohut yemek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında pilav ve nohut görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir