AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç pişirmek

Kahve falında havuç pişirmek

Kahve falında havuç pişirmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuç pişirmek gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında havuç pişirmek kalbini tekrar hayata açacağına, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında büyük havuç görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç kesmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç rendelemek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında havuçlu kek görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ister istemez başının belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında havuç salatası yemek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekili havuç görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında havuç vermek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir