AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut ekmeği görmek

Kahve falında nohut ekmeği görmek

Kahve falında nohut ekmeği görmek dertlerin ortadan kalkacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut ekmeği gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Kahve falında nohut ekmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa nohut ekmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında nohut ekmeği görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nohutlu ekmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine yorulur.

Kahve falında nohutlu ekmek görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Kahve falında nohutlu ekmek yemek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlu nohut görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir