AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu nohut görmek

Kahve falında kurtlu nohut görmek

Kahve falında kurtlu nohut görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu nohut gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında kurtlanmış nohut görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu nohut görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ nohut yemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında nohut yemeği ikram etmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nohutlu et yemeği görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav ve nohut yemek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir