AnaSayfa / Genel / Kahve falında niyetli olduğunu görmek

Kahve falında niyetli olduğunu görmek

Kahve falında niyetli olduğunu görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, geçecek güzel bir ömre, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında niyetli olduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Kahve falında kuran okumaya niyet etmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işarettir.

Kahve falında niyet çekmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında namaza niyet etmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sözler sarf edeceğine delalettir.

Kahve falında abdeste niyet etmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev almaya niyetlenmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruca niyet etmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir