AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu nişanlanırken görmek

Kahve falında oğlunu nişanlanırken görmek

Kahve falında oğlunu nişanlanırken görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu nişanlanırken gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında oğlunun nişanlandığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun nişanını görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu nişanlanırken görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında oğluna nişan takmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında oğluna nişan yapmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık nişan görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenimin nişanlandığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir