AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki nişan yüzüğü görmek

Kahve falında iki nişan yüzüğü görmek

Kahve falında iki nişan yüzüğü görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Kahve falında iki nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında nişan yüzüğünü çıkardığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, fakir çocukları giydireceğine işarettir.

Kahve falında nişan yüzüğünü geri vermek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü başkasına vermek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin nişan yüzüğünü görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, her zaman neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğü aramak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir