Kahve falında nişanda kavga etmek

Kahve falında nişanda kavga etmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kişinin rahat nefes alacağına, yardım edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanda kavga etmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında nişanlısıyla kavga ettiğini görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında nişanda kavga etmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, amaçlarına ulaşmaya işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlıyla kavga etmek işlerinde önemli adımlar atacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlısıyla kavga etmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle nişanlanmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında evli birinin nişanlanması görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık nişan görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top