AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlı biriyle evlenmek

Kahve falında nişanlı biriyle evlenmek

Kahve falında nişanlı biriyle evlenmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlı biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Kahve falında nişanlısıyla evlendiğini görmek düzenli bir işe girileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlı birinin evlendiğini görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında nişanlanmak evlenmek başarı için yılmadan çalışılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlı biriyle evlenmek deniz aşırı işler yapılacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlisinin evlendiğini görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlınla evlendiğini görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlıyla evlenmek bir bebek sahibi olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlısının başkasıyla evlendiğini görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, böylece yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir