AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısının öldüğünü duymak

Kahve falında nişanlısının öldüğünü duymak

Kahve falında nişanlısının öldüğünü duymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlısının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Kahve falında nişanlısının öldüğünü duymak üzüleceğine, ağlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin nişanlandığını duymak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin nişanlandığını duymak onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin nişanlandığını duymak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının nişanlandığını duymak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında nişan duymak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir