AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan duymak

Kahve falında nişan duymak

Kahve falında nişan duymak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında nişan duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Kahve falında birinin nişanlanacağını duymak işinden uzaklaşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında nişan duymak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin nişanlandığını duymak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlısının öldüğünü duymak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulur.

Kahve falında birinin nişanlandığını duymak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlanacağını duymak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir