AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını görmek

Kahve falında nişanlısını görmek

Kahve falında nişanlısını görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işarettir.

Kahve falında nişanlısını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlı birini hamile görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan çikolatası yemek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlını gelinlikle görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında nişanlınla ayrılmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan atıldığını görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir