AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlınla ayrılmak

Kahve falında nişanlınla ayrılmak

Kahve falında nişanlınla ayrılmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, aileyle iş yapmayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında nişanlınla ayrılmak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında ayrıldığı nişanlısıyla barışmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlıyla ayrılmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlıyken ayrılmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlının ayrıldığını görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlı çiftin ayrıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlı ayrılmak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalettir.

Kahve falında birinin nişanlısından ayrıldığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir