AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini eski sevgiliyle aldatmak

Kahve falında sevgilini eski sevgiliyle aldatmak

Kahve falında sevgilini eski sevgiliyle aldatmak yokluk ve fakirlik göreceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini eski sevgiliyle aldatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Kahve falında eski sevgili aldatmak varını yoğunu kaybedeceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak fakir fukaraya yardım edeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak kişinin her türlü zenginliğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aldatmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatmak doğru haber almaya, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini eski sevgiliyle aldatmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini aldatmak çok ünlü bir kişi olacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir