Kahve falında nişanını görmek

Kahve falında nişanını görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, ağlayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanını gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Kahve falında evliyken nişanlanmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalettir.

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalettir.

Kahve falında nişana çağrılmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan bohçası almak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan davetiyesi dağıtmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlık görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top