AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişana çağrılmak

Kahve falında nişana çağrılmak

Kahve falında nişana çağrılmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulur.

Kahve falında nişana çağrılmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında nişana çağrılmak karlı işler alacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında işe çağrılmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından çağrılmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekrar askere çağrıldığını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen biri tarafından çağrılmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında hacca çağrıldığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında cennete çağrılmak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cuma namazına çağrılmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir