AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek

Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek

Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, asla harama bulaşmayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığın nişanlını gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşmesi veya işlerinizin yoluna girmesi türünde olaylar hızlanıyor.

Kahve falında nişanlanmak ve ayrılmak evliyse çocuk sahibi olacağına, ününün çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki nişanlının ayrıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında nişanlıdan ayrılmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında nişanlı ayrılmak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlıların ayrıldığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlı birinin ayrıldığını görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir