AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan elbisesi almak

Kahve falında nişan elbisesi almak

Kahve falında nişan elbisesi almak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan elbisesi almak gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil nişan elbisesi görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına yorulur.

Kahve falında nişan elbisesi görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında nişan elbisesi diktirmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, güzel günler için çalışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir