AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlanacağını duymak

Kahve falında nişanlanacağını duymak

Kahve falında nişanlanacağını duymak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlanacağını duymak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin nişanlandığını duymak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak başarı elde edeceğine, iyilik ve hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak başarıya ulaşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalettir.

Kahve falında nişanlanacağını duymak kurulu düzenin bozulacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında birinin nişanlanacağını duymak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında nişanlı olduğunu duymak zahmetli durumların sona erdirileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan haberi duymak hastalıkların şifa bulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının nişanlandığını duymak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir