AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikahta olduğunu görmek

Kahve falında nikahta olduğunu görmek

Kahve falında nikahta olduğunu görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret eder.

Kahve falında nikahta olduğunu gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yeniden nikah kıymak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle nikahlanmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah düğün görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına işarettir.

Kahve falında ölü biriyle nikahlanmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imam nikahlı olduğunu görmek eşyaların yenileneceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında başka biriyle nikahlanmak iyi şartlarda yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah yüzüğünü unutmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun nikahlandığını görmek mal ve rızkın çoğalmasına, tüm keyfinin kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir