AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini nezarette görmek

Kahve falında kendini nezarette görmek

Kahve falında kendini nezarette görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendini nezarette gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında nezarete düşmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini nezarette görmek adının yayılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nezarette olmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nezaret görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini nezarette görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nezarete atılmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir